«1...7071727374...84»

Elit
8 éve
Isten ments, hogy bántsam Petyát, mert bírom a srácot, viszont szerintem rajtatok kívül mindenki tudja, hogy mekkora klánvándor. Nagyon lelehettek pukkanva, ha egy ilyen emberért ilyen hevesen sírtok totál tudatlanul. Nevetséges. ;D
"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"

Elit
8 éve
Ezért sem értem a kiakadást. :DDDDDDDDD Petya minden, csak nem egy dísz tag. :DDD De ti tudjátok, legyetek boldogok vele (khmmpárhétigkhhm), aztán majd legközelebb nem lesz ekkora szátok :DDDDDDDD

Felhasználó
8 éve
Mystic kérlek legközelebb meg se szólalj.

Kung akkor meg mi a faszomért a mi kárunkra teszteled?Ezt még holnap megbeszéljük kung...most nem akarom még jobban felbaszni magam mert épségben kívánok hazaérni.
adrenaline addict



Elit
8 éve
Milyen ti károtokra? Bármi anyagi, testi, belső károkat okozott neked az, hogy én írtam neki egy üzenetet ember? :DDDDDd Na ne szórakozz már, hát én sírom el magam, hogy idejöttök dumálni, és még hülyeséget is ráadásul. :D

Legutóbb szerkesztve TheTattooedKoala által.


Felhasználó
8 éve
Szerintem eltakarodhatsz innen a faszba.
Senkit se érdekelsz itt, nyávogjatok egymásnak.

Én is tiszteletbe tartottam a kérésed, hogy ne irogassak az e forumra, akkor ezt te is tartsd be szépen. Senki se kíváncsi a szaros irigységetekre!

Legutóbb szerkesztve Compton által.


Elit
8 éve
Jó, hogy nem már engedélyt kell kérnem a saját klánom fórumán, hogy én is hozzászólhassak a témához. Ember, ti tényleg rendkívül buták vagytok. Ide jöttök rinyálni és vádaskodni a fórumunkra úgy, hogy az egész dologról ti lófaszt sem tudtok. A ti Petyátok szerintem napestig sorolhatnám, hogy hova akart, hova jelentkezett és hova nem került be és ti ezért heveskedtek. Kungal meg mit akarsz még megbeszélni? Ennyire idióta vagy, hogy nem értetted meg a fentiekben leírottakat?! Ó ne már! Ideges vagy? Neked csak ennyi az életed, hogy ilyen dolgokért mindjárt nyugtatót kell szedned?! Hihetetlenül szánalmasak vagytok. Minket jöttök ide lepofázni, holott amikkel minket illettetek meg az rátok igaz. Ja és köszönjük, hogy bemutattátok, hogy milyen senkiháziakból állnak a nagy hatalmas Egósok és, hogy lefestettétek a klánotok jelenlegi helyzetét. Köszönjük. Hasznos volt. Na húzzatok innen amíg finom vagyok.
"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"

Elit
8 éve
Ámen.

Felhasználó
8 éve
Mivel ti undorító módon a hátunk mögött ,nyomatjátok a dolgokat és "csak teszteltem" címszóval szeretnétek ezt nyomatni?
Annyi gerinc lenne bennetek ,hogy írtok nekünk vagy valami.
Siralmas ,hogy más klán tagjára pályáztok én ezt befejeztem ,mert röhejes amit csináltok.
Sok sikert hozzátok ,aztán kritizáljátok a másik klán tagját ,azért mert hozzátok nem akart átjönni :)
Veteran player since 2010.

Elit
8 éve
Már volt itt, pár másodpercre, az is csak véletlen, de javaslom a helyesírási kézikönyvet barátom, látom szükséged lenne rá. :) Talán még hiteles is lenne a rinyálásod.

Felhasználó
8 éve
Na végre, talán sikerült felfogni.
De nem várok tőletek sokat.
«1...7071727374...84»